Een beetje winter

Omdat het gisteravond laat was geworden, had ik voor vanmorgen geen plannen gemaakt. De vooruitzichten leken vannacht wel erg gunstig. Het was mistig en het vroor al enkele graden, dus toen ik vanmorgen wakker werd was ik erg benieuwd. Het zag er al erg mooi uit, dus snel kleren en camera bij elkaar gepakt en de weilanden achter het huis in gelopen.

Eerst mooie mist en later met de zon er bij gaf het weer een heel ander winters beeld. Al met al ben ik het grootste deel van de ochtend buiten geweest. De foto’s zijn misschien niet allemaal even bijzonder, maar ik heb me prima vermaakt.

Ik krijg het idee dat ik niet helemaal serieus genomen word, dus maar snel doorlopen. Ze hebben blijkbaar geen zin…

Image

Koeien

Veel niets en de zon die een voorzichtige poging waagt…

Image

Zon

Kijk, dit gaat al beter, de zon doet een beetje mee en de koeien weten zich te gedragen…

Image

Koeien

Wat later op de ochtend: De zon is er volop, de mist is weggetrokken, de rijp blijft achter.
In het gebiedje rechts zit vaak een ijsvogel. We hebben hem vanuit het huis al meerdere keren gezien. Misschien komend jaar maar eens zien of het lukt om er een mooie vogeltje-op-een-stokje-foto van te schieten…

Image

Huis