Algemene veen Hattem

Een beetje verstopt tussen de industrie en het Apeldoorns kanaal ligt het Algemene Veen. Dit is een door de ligging een bijzonder gebied en ondanks het geringe formaat de moeite waard om doorheen te lopen. Het is mooi te combineren met een wandeling langs het Apeldoorns kanaal.

Voor mijn Dutch 35¬†fotografieproject had ik nog een foto nodig. Het was ’s avonds na het eten al snel donker en ook het weer hielp niet echt. Mijn auto moest voor onderhoud naar de garage in Hattem en dus besloot ik het te combineren en direct uit het werk hier een foto te gaan maken. Ik was eigenlijk van plan om een meer verhalende foto te maken (natuur + industrie / hoogspanningsmasten), maar deze foto beviel me beter. Ik hou van eenvoud en symmetrie.

Theo

Image

Boom met jeneverbesstruiken op de achtergrond

Algemene veen, Hattem

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *